Karrier-tanácsadó, coach képzések indulnak személyes és online formában is szeptember második hetétől 6 alkalommal

Felnőttképzési szám: B2020/000521

Többen érdeklődtetek, hogy lesz-e még online tanfolyam a személyes mellett.

Ezért úgy döntöttem, hogy szeptembertől két karrier-tanácsadó képzést indítok, az egyiket online, a másikat személyes formában, hogy mindenkinek elérhető legyen a neki megfelelő képzési mód.

Talán az egyik leggyakoribb téma, amivel az emberek coach-hoz fordulnak, hogy nem elégedettek a munkájukkal. A mostani helyzetben felértékelődik a karrier-tanácsadók szerepe.  Nekem meggyőződésem, hogy nehéz időszakban  egy profi karrier-tanácsadó sokat tud segíteni.  Az utóbbi években sok éves HR és toborzó tapasztalataimra, valamint coach, tréneri képességeimre támaszkodva , dolgoztam ki ezt a módszertant, amely segíti a klienseknek megtalálni az új utat.

Ezért indítom el, saját, hiánypótló karrier-tanácsadó, coach képzésemet, hogy hozzáértő, felkészült tanácsadók és coachok tudják segíteni és támogatni azokat az embereket, akik megálltak a karrierjükben, vagy nem tudják, merre lenne jó továbbmenniük.

Miért érdemes elvégezned a képzést?

Ez az egyedülálló képzés során megszerezhető tudás egyesíti a coach eszköztárat és a módszeres tanácsadói technikákat. Hatékony és gyakorlatias eszközöket ad az erősségek feltárásához, az álmok feldolgozásához, a célok kitűzéséhez és ahhoz is, hogy milyen eszközöket érdemes használni a kitűzött cél eléréséhez.

Ha coachként már dolgozol karrierváltókkal, ezen a képzésen új, nemzetközi módszertanokat kaphatsz az erősségek, képességek, tudások legjobb felhasználásra, a pontosabb cél kijelölésére. De a coaching során felderített lehetőségek mellett a leggyakoribb HR, kiválasztási technikákat is megmutatom.
A képzés során megismerheted a legjobb és legkorszerűbb önéletrajzokat, a jó motivációs levél titkait, és a modern interjútechnikákat.
Fontos része a tanácsadói munkának, hogy eligazítsuk a klienseinket a modern állás és munkakeresés területén. A digitális lábnyom, a személyes márka építés is részét képezi a komplex tanácsadó, coach képzésnek

Kinek ajánlom a képzést?

  • Ha coach vagy és szeretnéd bővíteni a tudásodat és eszköztáradat.
  • Ha HR-esként, vezetőként, segítőként jobban szeretnéd támogatni a hozzád forduló embereket.
  • Ha tanácsadóként nem elég számodra a tökéletes önéletrajz, hanem a mélyebb tartalmakat és célokat akarod megmutatni.
  • Ha most kezdenél neki egy új szakmának, amivel másokat tudsz támogatni, és saját magadat sikeressé tenni.

Módszertanok

Sokféle eszköz állhat egy coach, tanácsadó rendelkezésére, de ritka az, amikor a coaching és tanácsadói eszköztár együtt tudja támogatni az új karrierre vágyó embereket.

  • Coaching eszközök
  • Storytelling
  • Pszichodráma
  • HR technikák
folyamat_1_new-05
folyamat_1_2_3-06
folyamat_1_2_3-07

 AZ ONLINE KÉPZÉS IDŐBEOSZTÁSA

A képzés 6 alkalommal hetente vasárnaponként 9-től 18 óráig tart.

IDŐPONTOK:

2020. Szeptember .13.
2020. Szeptember 27.
2020. Október 18.
2020. Október 25.
2020. November 8.
2020. November 22.


RÉSZVÉTELI DÍJ

99.000.- Ft

Early bird kedvezmény  2020.augusztus 30-ig  történő befizetés esetén :

85.000.-  Ft

Tanárok számára 15 % kedvezmény.

Lehetőség van a részvételi díj 2 részletben való megfizetésére is. 

A képzés 6 fő jelentkezése esetén indul el. 

Visszalépési lehetőség:
A részvétel visszamondása esetén két héttel a képzés megkezdése előtt a teljes összeg visszafizetésre kerül. 1 héttel előtte a díj fele kerül visszatérítésre. 1 héten belüli visszamondás esetén nincs mód visszatérítés.

Vélemények

Klára karrier-tanácsadó képzése pont az volt, amire számítottam, sőt, jobb is! A képzés során az elméleti anyag mellett rengeteg, későbbi munkánk során használható handoutot kaptunk, valamint sok hasznos élménymegosztást Klára gyakorlatából. Nagyon örültem a csoportubkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk, inspirálódhattunk. Köszönöm!

Anna

Klára nem fukarkodik azzal, amit tud. Ha nem teljesen ismeretlen előtted a coaching, tanácsadás és a karrierépítés témája, biztos lehetsz benne, hogy a leghasznosabb információkkal, technikákkal fogsz találkozni. Ha pedig tényleg karrier tanácsadó és coach szeretnél lenni, ne is keress tovább, őszinte és hiteles forrásból tamulhatod meg a szakma csínját-bínját!

Eszter

A karrier-tanácsadó, coach képzés tömény, nagy tudásanyagot és információ halmazt átadó képzés. Itt tényleg azt kapja az ember, ami a kiírt tematikában szerepelt. Nincsenek elnagyolt órák, van idő eszmecserékre / tudás megosztásra is. A képzési idő a képzés előrehaladtával sem rövidül az egyes képzési napokon. Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának. Szuper volt a képzés, csak egy gondom volt vele: vége lett. Várom a folytatást! 😉

Renáta

A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell. Támogat abban, hogy nem törvényszerű beleragadni egy élethelyzetbe. Erősödj, álmodozz, tervezz, lépj!

Molnár coach

TRÉNER

Kurtán Klára vagyok. Sok éves vállalati és HR múltam segít, hogy megmutassam, milyen igényeik és feltételeik vannak a vállalatoknak, fejvadászoknak.
20 év alatt több ezer önéletrajzot néztem végig, és több száz interjút vezettem. 2000 óta dolgozom, mint tréner, szervezetfejlesztő, ez idő alatt 30-40 karriertervező csoportot vezettem. 2012 óta vagyok karrier-tanácsadó, coach. Klienseimnek sokféle módszerrel és megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében sokféle coaching, tréneri eszközt használok, amit professzionális önéletrajz készítési és álláskeresési technikákkal egészítek ki. Számos előadást tartottam karrier, erősségek, HR területen. Több évig a Corvinus egyetemen tanítottam, mint megbízott előadó.