Komplex karriertanácsadás

Bejelentkezés karriertervezésre

Időpontot kérek most!


[

Nagyon régi a CV-ém, dobjam a kukába?
Bármilyen régi a cv-d, mindenképpen küldd el az első találkozó elött, hogy lássuk, honnan indulunk. De ne küldd el sehova, csak akkor ha már elkészítettük az igazán jó, személyre szabott önéletrajzodat
Kirúgtak? Van esélyem?
Sok embert rúgtak már ki, még engem is. Ilyenkor lehetőséged van végiggondolni az eddigi karriered, és megtalálni azt az állást, ami neked való.
Elmúltam 50, akkor is tudsz segíteni?
50 fölött valóban nagyobb a nehézség, de egy pontosabb karriertervezéssel, és egy jó önéletrajzzal jó eséllyel lehet új, és hozzád illeszkedő állásra.
Vidéki vagyok, nem tudok felutazni hetente Pestre
Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor Skypon keresztül tudunk konzultálni.
Fogalmam sincs, milyen állást akarok valójában.
A tanácsadás az erősségeid feltérképezésével, és az eddigi sikereid felfedezésével kezdődik. Ezeknek a segítségével megtaláljuk, pontosan merre érdemes elindulnod.

Komplex karrier tanácsadás

Bejelentkezés karriertervezésre

Időpontot kérek most![

no-repeat;center top;;

auto

Cím

Várlak szeretettel!

Előzetes bejelentkezés szükséges


Kérj időpontot e-mailben vagy telefonon

+36 70 335 8493

kurtan.klara@karriervaltok.hu

no-repeat;center top;;

auto

Mielőtt eljönnél
érdemes ezt elolvasnod

right

no-repeat;center top;;

auto

Nagyon régi a CV-ém, dobjam a kukába?: Bármilyen régi a cv-d, mindenképpen küldd el az első találkozó elött, hogy lássuk, honnan indulunk.
De ne küldd el sehova, csak akkor ha már elkészítettük az igazán jó, személyre szabott önéletrajzodat

Kirúgtak? Van esélyem?: Sok embert rúgtak már ki, még engem is. Ilyenkor lehetőséged van végiggondolni az eddigi karriered, és megtalálni azt az állást, ami neked való.

Elmúltam 50, akkor is tudsz segíteni?: 50 fölött valóban nagyobb a nehézség, de egy pontosabb karriertervezéssel, és egy jó önéletrajzzal jó eséllyel lehet új, és hozzád illeszkedő állásra.

Vidéki vagyok, nem tudok felutazni hetente Pestre: Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor Skypon keresztül tudunk konzultálni.

Fogalmam sincs, milyen állást akarok valójában.: A tanácsadás az erősségeid feltérképezésével, és az eddigi sikereid felfedezésével kezdődik. Ezeknek a segítségével megtaláljuk, pontosan merre érdemes elindulnod.

accordion